Kifogyott a benzinje az autópályán, lábbal tolták a kútig a motorosok

2022.02.09. 17:18

Nem mindennapi eseménysort rögzített egy motoros sisakkamerája Thaiföldön. Éppen egy forgalmas autópálya-felhajtón vagy -csomóponton haladtak a járművek, amikor a felvétel készítője megpillantott egy vészvillogóval veszteglő Volvót. Mint kiderült, kifogyott az üzemanyag, a sofőr elmondása szerint addig a pillanatig senki nem ajánlott neki segítséget.

A motoros erre visszagurult a Volvo farához, talpát feltette a hátsó lökhárítóra, és elkezdte tolni. Az elindulás igen nehezen ment, jókora erőt kellett kifejteni, de aztán gördülékenyen ment minden. A lejtős szakaszon nem is kellett a motoros beavatkozása, egyszerűen a gravitációra bízták a feladatot.

Időközben aztán csatlakozott egy robogós is a mutatványhoz, menet közben pedig a többi közlekedőre is figyeltek, amikor kellett, jeleztek, hogy akadálytalan legyen a Volvo útja a benzinkútig. Végül az autós mély hajlongásokkal köszönte meg a segítséget. Az akció amúgy egyáltalán nem volt veszélytelen, de segítőkészségből jelesre vizsgáztak a srácok.