Az Eufória csinos színésznője maga újította fel 1969-es Ford Broncóját

2022.04.17. 13:09

Az Eufória elég erős sorozat, eddig két évadát mutatták be. Fiatalok problémáit mutatja be, köztük a drogfüggőséget a családi és párkapcsolati nehézségeit. Esetenként persze kissé felnagyítva, eltúlozva – legalábbis elég cudar helyzet, amikor annyi kisiklott életű tini jön össze egy suliban, hogy mellettük még a drogdíler a legnormálisabb figura. Na, mindegy is, a lényeg, hogy a sorozatban Cassie-t alakító színésznő, Sydney Sweeney elég súlyos autóbolond.

A Just Jared szerint az elmúlt időszakban azzal töltötte szabadideje nagy részét, hogy saját kezűleg állt neki egy 1969-es Ford Bronco felújításának. Az eredményt a napokban mutatta meg New Yorkban, az eBay Motors' New York Auto Parts kiállításon. Méghozzá azért, mert azt szerette volna, hogy amikor bárki megdicséri a kocsit, büszkén elmondhassa, hogy ő maga rázta gatyába.

A Broncót még tavaly februárban vette. Szükség volt némi rozsdamentesítésre, váltófelújításra és még egy sor, nem részletezett melóra. Persze nem úgy kell elképzelni, hogy egy szál egyedül, mindenféle előképzettség nélkül belefogott, és aztán tökéletes munkát végzett. Egyik barátjának édesapja autókkal foglalkozik, ő segített, irányt mutatott és felügyelte a munkát. Mellesleg Rod Emory nem kis név a szakmában.

Sydney szerint bárki meg tud venni egy új autót (már nyilván, akinek pénze van rá – a szerk.), de ez a Bronco számára a történelem egy darabkája, amit nem birtokolhat bárki. A karanténos időszakban túltengett benne a kreativitás és a tettvágy, rákapott az aukciós oldalak látogatására, és elkezdett vágyni a Broncóra. Végig fontos volt, hogy igyekezzen megőrizni az autó eredetiségét.

Ezzel még nincs vége a sztorinak a jelek szerint, ugyanis a hölgy annyira rákapott a szerelgetés ízére, hogy meg is vette következő projektautóját, egy Ford Mustangot.