Jogsi nélküli részeg barátnőjének adta át a kormányt

2022.04.25. 13:42

Rendőrök járőröztek a Hajógyári-szigeten este 9 után, amikor felfedezték a fának ütközött, kék Citroen Xsarát. Az autóban és annak közelében azonban senkit nem találtak, de mint az később kiderült, egy 18 éves fiatalember adta át a kormányt 16 éves, ittas és jogosítvánnyal nem rendelkező barátnőjének.

Később érkezett meg a roncshoz a fiatalember, aki elmondta a rendőröknek az esetet, mely után a lány kiszállt az autóból és elszalad. Őt végül a közeli erdőben találták meg és kísérték vissza a baleset helyszínére. A fiú elmondása szerint egy belvárosi ívós este után érkeztek meg a Hajógyárira és itt engedte át a kormányt a lánynak, aki hamar a fának csapta az autót.

Mindkét fiatalt megszondáztatták, majd a mentők könnyebb sérülésekkel szállították kórházba őket. A 18 éves fiú ellen járművezetés tiltott átengedése vétség miatt, barátnője ellen pedig ittas vezetés miatt indítottak eljárást.

Forrás: police.hu

Visszapillantó

A Totalcar heti összefoglaló hírlevele

Keddenként kedveskedünk neked egy olyan cikkválogatással, amiket szerintünk mindenképp érdemes elolvasnod az előző heti term(el)ésünkből. Ráadásul szívhez szóló előszót is írunk hozzá! Iratkozz fel, hogy legyen miért várni a keddet!