Utcai versenyzés közben csapódott az iskolabuszba

2022.05.11. 17:03

Egy kék és egy fehér Ford Mustang versenyzett az Új-Mexikó állambeli Albuquerque városának utcáin, amikor a fehér Mustang vezetője oldalról belecsapódott egy iskolabuszba. A környéken 40 mérföld/órás (64 km/óra) sebességkorlátozás van érvényben, a balesetet okozó autó vezetője úgy 100-zal (160 km/óra) hajtott.

mustangiskolabusz

A becsapódás következtében az iskolabusz felborult, a benne utazók pedig a busz belsejében borultak le az ülésekről. Több gyereket a legközelebbi kórházba szállítottak, akadt közöttük olyan, akinek a lába, másnak pedig a medencéje tört el. Szerencsére mindannyian túlélték a balesetet.

Az említett autók közül a kék Mustang sofőrje azonnal lelépett a helyszínről, a 49 éves Mario Perez azonban a törött autóban maradt. Ellene súlyos testisértést okozó, gondatlan vezetés miatt indítanak eljárást, aminek a végén hat év börtönbüntetést kaphat.

Visszapillantó

A Totalcar heti összefoglaló hírlevele

Keddenként kedveskedünk neked egy olyan cikkválogatással, amiket szerintünk mindenképp érdemes elolvasnod az előző heti term(el)ésünkből. Ráadásul szívhez szóló előszót is írunk hozzá! Iratkozz fel, hogy legyen miért várni a keddet!