18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Szex közben ütköztek a futárautónak

2022.06.04. 10:30

Nem mindennapi baleset történt Fort Lauderdale belterületén. Egy SUV ütközött a FedEx egyik futárautójával – eddig még nem is lenne az egészben semmi érdekesség. Csakhogy a hobbiterepjáróban utazók éppen nem részletezett szexuális tevékenységet folytattak egymással.

Az autót vezető férfi és női utasa észak felé tartottak a North Ocean Boulvardon, azonban a hölgy elvonta a sofőr figyelmét. Így az autó áttért a szembejövő sávba, és frontálisan ütközött az ott szabályosan közlekedő furgonnal. A fedexes autó utasai közül senki nem sérült meg, a SUV-ban ülőket viszont intim sebesüléseik miatt a helyszínen ellátták.

Egészen szürreális a kép, ahogyan mindketten letolt nadrággal fekszenek az úttesten. Bár nyilván kellemetlen a helyzet, annyi szerencséjük mindenképpen van, hogy a hírek szerint maradandó sérüléseket nem szenvedtek. Mondjuk, kérdés, hogyan tűnhetett egy pillanatig is jó ötletnek, amit csináltak.