Viperával támadt a motorosra, mert azt hitte, ő rúgott az autójába

2022.06.19. 08:44

Nem, ez az eset nem valahol Oroszországban történt, ahonnan azért érkeznek szép számmal hasonló fedélzeti kamerás felvételek. Ez a felvétel Szegeden készült, a Budapesti Autósok oldala a szeged365.hu nyomán számolt be arról, hogyan esett neki viperával a furgonos egy teljesen ártatlan motorosnak.

A videóban úgy 24 másodperctől jól látható, hogy egy csapatnyi motoros előtt sorol ki jobbra, éppen a kamerás autó elé egy furgon. Valamiért az egyik motoros – ha minden igaz, egy simsonos – jobb lábbal belerúg egyet a kaszniba, majd a fehér Škoda bal oldalán angolosan távozik. Csakhogy a furgonos közben kipattan, hogy elégtételt vegyen.

Viszont az nemigen tűnt fel neki, hogy a vétkes motoros már a közelben sincs, így egy teljesen másik, vétlen srácnak esik neki viperával. Úgy számoltuk, kilencszer sújtott le, többször a bukósisakot találta el, párszor csak a levegőt, a gyenge minőségű felvételből az nem derül ki, hogy máshol is megütötte-e a motorost.

Aztán visszaül a kocsiba, de jön a visszavágó. Két motoros rohamozza meg a furgont, az egyik a bukósisakjával kezdi püfölni, a másik pedig nem látszik tisztán a felvételen, de az ablakon keresztül gyepálhatja a sofőrt. Egy biztos, egyik fél viselkedése sem elfogadható, és egészen megdöbbentő, hogy ilyesmi fényes nappal megtörténhet a magyar utakon.

Forrás: Budapesti Autósok via szeged365.hu