Konzervdobozként nyílt szét a Range Rover, miután lezúgott a trélerről

2022.06.24. 14:23

Egészen elképesztő látványt nyújt az új Range Rover, ami sajnálatos balesetet szenvedett. Az autót éppen szállították, amikor tisztázatlan oknál fogva úgy döntött, hogy elhagyja a szállítójárművet. A baleset egy autópályán történt New Jersey-ben és lezuhanó Range Rover sajnos eltalált egy másik autót is, aminek a helyszíni beszámolók alapján a sofőrje is megsérült.

Az élete igazi kezdete előtt szerencsétlenül járt batár egészen szürreális látványt nyújt: úgy néz ki, mintha konzervnyitóval felbontották volna. A teteje gyakorlatilag teljesen megsemmisült és a baleset után már úgy nézett ki, mint egy gyűrött papírdarab. De az autó többi része se úszta meg: a kaszni a többi fontos ponton is megsérült, sőt, még az egyik gumi is lejött a felniről.

Az nem derült ki, hogy mi okozta a balesetet, de a képek alapján egészen biztos, hogy az autó kuka, egyértelműen javíthatatlan. A Range egy Honda Accordot talált el, ami első ránézésre kicsit kevésbé sérült meg, de az se néz ki úgy, mint amit gazdaságosan lehetne javítani. Az új Ranger Rover egyébként tavaly év végén jelent meg, így a mostanában jellemző szállítási időket figyelembe véve valószínűleg még viszonylag kevés jutott el a leendő tulajokhoz.

Forrás: Road and track