Vicces utánfutót faragtak két BMW E30 kombiból

2022.08.20. 17:55

Egy BMW E30 Touringból és a hozzá tökéletesen passzoló, egyedi utánfutóból álló szerelvényt állítottak meg a napokban a hageni rendőrök ellenőrzés céljából. Az első látásra furcsának tűnő utánfutót két E30 Touring hátsó részéből alakították ki. Az első részükön valószínűleg sérült donorautók karosszériáját a B és a C oszlop között szétvágták, majd egymással szembe fordítva összehegesztették, így létrejött egy kéttengelyes utánfutó.

BMW E30 utánfutó
Fotó: Polizei Nordhein-Westfalen Hagen

Az átépítés az oldalajtók furcsa arányaitól eltekintve igényesnek tűnik, a vontató autóhoz nem csak a színében passzol, a készítő még az egységes alufelnikre is figyelt.

„Nem találkozunk minden nap hasonlóval az ellenőrzések során: a #safeonvacation kampányunk keretében, egy ellenőrző ponton állítottuk meg a szerelvényt” – írta Facebook posztjában a hageni rendőrség. „Közelebbről is megnéztük, mindent rendben találtunk rajta. Még egy egész kényelmesnek tűnő matracot is láttunk az utánfutóba fektetve. Ezután jó utat és kellemes vakációt kívántunk a sofőrnek!” – áll a Facebook posztban.

Forrás: Hageni Rendőrség Facebook oldala