Összezsugorították Ford Broncót is lehet tuningolni

2022.09.16. 12:39

Ha úgy érzed, hogy nem elég egyedi a távirányítós Ford Broncód, akkor sincs semmi gond, ugyanis már ehhez is létezik olyan tuningkészlet, amivel kicsit fel lehet dobni az autó külsejét. Akinek eddig nem volt, annak persze első lépésben meg kell vennie a Traxxas által gyártott, az eredetinél minden irányban tízszer kisebb Broncót.

broncorc2

Miután megvan az alap, jöhet a több részes H-Tech Custom Conversion Kit. Minden van benne, amitől első körben a sima Bronco Raptorrá alakul, de egyéb kiegészítők is akadnak. Például rá lehet szerelni tetőcsomagtartót, egyedi motorháztetőt és szinte minden olyasmit, amit az igazi autóra is.

broncorc1

A végeredmény egy csodálatosan igazinak kinéző, kicsinyített Bronco, amit vélhetően nem csak gyerekek terelgetnének . A legnagyobb durranás az egészben az, ahogy ez a kisautó mozog: ahogy rugózik, ahogy a gumik gyűrődnek, ahogy a mini sziklákon kaptat. Teljesen olyan, mintha igazi autó lenne.

Ennek az aranyos egyediségnek azonban durva ára van: első körben meg kell venni a Traxxas Broncót, ami már önmagában is 550 dollár, azaz körülbelül 225 ezer forint, de a nagyja csak ezután jön. A kiegészítők ugyanis azért néznek ki ennyire jól, mert a nagy részük fémből készül és az áruk is nagyon meredek. Például egy szett egyedi felniért 193 dollárt, azaz közel 80 ezer forintot kérnek, de a szélesítésekért is 100 dollárt, azaz bő 40 ezer forintot kell fizetni.

A gyártó oldalán végig lehet nézni, hogy melyik kiegészítő mennyibe kerül, ami után hamar kiderül, hogy a videóban is szereplő, elképesztően menő kinézetért nagyon súlyos plusz összegeket kell a kasszánál hagyni.

Forrás: H-Tech