Minden vászontetős autót birtokló ember rémálma - segítsünk!

2022.10.01. 13:01

"Nem félsz tőle, hogy az utcán állva kivágják?" - szokott lenni az első érv a puhatetős kabriók ellen. A válasz pedig "egyértelműen nem, hiszen nem olyan világot élünk már". De a lelkünk mélyén bennünk van folyamatosan a félelem, hogy mi van ha... Szerencsésnek érzem magam, hogy az enyém a saját, zárt garázsomban áll és utcán szinte soha nem hagyom ott sehol, de a félelem bennem is bennem van és teljesen át tudom érezni Pali sorsát, amikor szétvágott tetővel találta meg autóját.

Pali nevét Mazda MX-5 körökben sokan ismerik, nem az első és valószínűleg nem is az utolsó ilyen autója. A puhatetős kisautó világszerte sokak kedvence, a hátsókerekes kis roadster a mai napig az egyik legjobb olcsó költségvetésű élményautó. Nem véletlen használ Anti is egy NB-t játszósnak - Palié egy 91-es évjáratú NA volt. Azért csak volt, mert időközben eladta a megrongált autót, valószínűleg a következő autója egy keménytetős változat lesz, viszont a személyes tárgyai még nem kerültek elő.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. Kerületi Rendőrkapitánysága keresi azt a nőt aki kárt tett az autójában, felhasította a tetejét, feltörte a csomagtartóját és ellopta belőle a személyes holmijait (belépőkártya, egy szerszámokkal teli hátizsák, motorolaj és egy kis aprópénzt).

Segítsünk mi is Palinak, ha bárki információval rendelkezne a videón szereplő nőről, jelentkezzen a 112-es segélyhívó számon, vagy a 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámon.