M Performance kiegészítőket kapott a BMW M2

2022.10.30. 06:37

Még egy hónap sem telt a  BMW M2 hivatalos bemutatása óta, az új kupéhoz máris megérkeztek az M Performance kiegészítők.

Aki nem elégedett a 460 lóerős M2 megjelenésével, az több karbonszálas erősítésű kiegészítőt is választhat új autójához, köztük két eltérű kivitelű hátsó szárnyat is. A BMW szerint a kiegészítők mindegyike segít az autó aerodinamikájának optimalizálásában.

A versenyautós hangulatra vágyó vásárlók számára az autó utasterébe is kínál a gyártó karbonszálas, illetve alcantara borítású kiegészítőket, köztük a képek alapján kiváló fogású M Performance Pro kormányt is.

Az autókedvelő olvasók számára talán érdekesebbek lehetnek azonban az M2 technikáját tovább finomító M Performance kiegészítők. A BMW rozsdamentes acél és titánötvözet felhasználásával új, módosított kipufogórendszert kínál a kupéhoz, ami az eredeti rendszernél 8 kilogrammal könnyebb, ezáltal valószínűleg az autó teljesítményére is pozitív hatással van. A kétségtelenül látványos végződésű kipufogórendszert elektromos szelepekkel is ellátták, ezáltal a BMW szerint versenyautós hangzással ruházza fel az M2-t.

Rendelhető egy keményített M Performance futómű is, amit állítható magasságú rugótányérokkal láttak el, így igény szerint 10 miliméterrel csökkenthető az autó hasmagassága. Igen látványosak a fekete és bronz színben konfigurálható, kovácsolt alufelnik is, melyeket az első tengelyre 20, a hátsóra 21 colos méretben szerelnek.

Forrás: BMW