Villamosbaleset miatt elesett a Hungária körút

2022.11.09. 08:11

Két villamos ütközött a Hungária körúton, a Mogyoródi út sarkánál – jelenti kollégánk, Marci. A Katasztrófavédelem tájékoztatása szerint utoléréses baleset történt. A BKK Info információi alapján az 1-es és 1M villamosok vonalán autóbuszos pótlás van érvényben, a Puskás Ferenc Stadion és Zugló vasútállomás között.

Az érintett szakaszon nemcsak a villamosforgalomra van hatása a balesetnek, az autóval közlekedők is fennakadásokra kell, hogy készüljenek a Népliget irányából. Zajlik ugyanis a műszaki mentés, a helyszínen tűzoltók, mentők és darus kocsi is van. Személyi sérülésekről egyelőre nincsenek pontos információk. 

A Hungária körúton a Mogyoródi útnál az Árpád híd felé az egyik sávot lezárták, torlódásra kell számítani a Hungária körúton a Salgótarjáni utcától, illetve a Kerepesi úton és a Mogyoródi úton befelé a Hungária körút előtt.

Közben kollégánk, Kristóf is a helyszínre ért és jelentette, hogy 9.45-kor még mindig a helyszínen volt a két balesetes villamos, az autósok viszont meglepően jól tudtak haladni ahhoz képest, amire ilyenkor számítani lehetett.

A forgalom végül dél körül állt helyre, a BKK facebook-oldalán közölte, hogy újra teljes vonalon jár az 1-es.