Apuci 650 lóerős kombija - Manhart MH3 650 Touring

2022.11.14. 05:46

Az első BMW M3 Touringgal végre van alternatíva az ingolstadti és stuttgarti izmos kombik helyett. Az MH3 650 Touring névre keresztelt gép olyan frissítéseket hoz a kombi M3-hoz, amelyek tavaly március óta a szedán M3-hoz már elérhetőek Manhart háza táján.

Látványos optikai változtatásokat kapott, de a legfontosabb változtatások a motorháztető alatt találhatók, ahol a három literes ikerturbós motor immár több mint 650 lóerőt és 800 newtonméter nyomatékot produkál.

A gyári M3 Touring, mely csak Competition kivitelben érhető el, is már 510 lóerővel büszkélkedhet, amellyel a BMW xDrive rendszere és egy nyolcfokozatú M Steptronic sebességváltó mind a négy kereket hajtja. Az egészséges teljesítménynövekedéshez egy új kipufogórendszert kapott, állítható szelepekkel, illetve egyes piacokra kínálnak katalizátor nélküli rendszereket is.

Esztétikailag az MH3 650 Touring egy új karbon csomaggal különbözik a gyári változattól, amely első légterelőből, hátsó légterelőből, oldalsó szoknyákból és hátsó diffúzorból áll. A Manhart jellegzetes fekete-arany színkombóját egy arany matricakészlettel érik el. A gyors kombi matt fekete Manhart Concave One kerekeken gurul.

Forrás: motor1.com