Kiszivárgott képeken a következő E osztály

2022.11.22. 06:02

A Mercedes E osztály jelenlegi generációját, vagyis a W213-ast 2016-ban mutatták be, így lassan időszerűnek tűnik az utód bemutatása. Ennek az időpontjáról egyelőre nincsenek hírek, most azonban felkerült két kép a cardesignworld Instájára - az eredeti poszt itt érhető el -, amik állítólag a közeljövőben érkező, új E osztály alkatrészeit ábrázolják.

Forrás: cardesignworld
Forrás: cardesignworld

Az egyik képen a lökhárítót, egy lámpát és a díszrácsot csodálhatjuk meg, az autó többi részét lepel fedi. A képről az derül ki, hogy a lámpák alja hullámos és magát a lámpatestet egy fekete rész köti össze optikailag a ráccsal. Maga a rács a jelenlegi S osztályéra hasonlít és jóval hangsúlyosabb, mint azok, amiket eddig E-re szereltek. A lökhárító ívei finomabbnak, szellősebbnek tűnnek, illetve az oldalsó légbeömlők mérete is kisebb.

Forrás: cardesignworld
Forrás: cardesignworld

A másik képen a műszerfalat és a kormányt lehet látni, ami szintén arra enged következtetni, hogy a Mercedes a mostani formavilágát kaphatja az új E osztály belseje is. A képen is jól látszik, hogy nagyot nőhet a központi kijelző, amit elválasztanak a műszerfal kijelzőjétől. A hatalmas, fahatású dekorbetét pedig úgy néz ki, mint aminek a helyére Hyperscreent is be lehetne építeni.

Azt azért érdemes tisztázni, hogy mivel ezeknek a képeknek kérdéses az eredete, egyáltalán nem biztos, hogy az új Mercedes valóban így fog kinézni.

Forrás: cardesignworld