Megrázó klipet készített a rendőröknek a magyar énekes-színész

2022.11.24. 11:59

A videoklip egy baleset - és az oda vezető út - történetét meséli el és persze mutatja be megrázó képsorokkal.

Ekanem Emota Bálint nem csak a színdarabok kedvelőinek - Madách színház, Szegedi Szabadtéri Játékok, Margitszigeti Szabadtéri Színpad - de a tévénézőknek is ismerős lehet. Szerepelt többek között az X-Faktor tehetségkutató harmadik évadában az RTL Klubon és a TV2 Sztárban sztár című műsorában is az ötödik évadban.

A Magyar Rendőrség őt kérte fel, hogy a Hideg szél című dalához készítsen videoklipet, aminek témája a balesetmegelőzés. A számban egy baleset történetét és az odáig vezető eseményeket dolgozták fel, a kisfilm pedig elég megrázóra sikerült. A jelenetek nyilván megrendezettek, mégis ijesztően valósághűek lettek.

A magyar zsaruknál már-már hagyománya van a balesetmegelőzési kisfilmek készítésének. Tavaly nagy port kavart a BRFK által készített klip, amiben megtörtént baleseteket mutatnak be, a roncsokat és a helyszínelők munkáját is. A zsaruk az éppen egy évvel ezelőtt készült klippel azt üzenték a közlekedőknek, hogy az ünnepek közeledtével még jobban figyeljenek egymásra, hiszen mindenkit hazavárnak.

 2019-ben pedig arról forgattak kisfilmet, hogy miért nem érdemes autóvezetés közben a mobiltelefont nyomkodni. Az üzenet itt is egyértelmű: tragédia lehet a vége, ha nem szenteljük minden figyelmünket a közlekedésnek.