A tapló előzés új szintjei és köpködés a friss Pofátlan(tan)ításban

2022.12.19. 09:05

Megjelent az idei év utolsó Civil Pofátlan(tan)ítás videója, és ha azt hinné bárki, hogy ez most nem lett olyan súlyos, mint a korábbiak, akkor téved. Ezúttal bő négy és fél percnyi szörnyülködés következik az ORFK-OBB és a Budapesti Autósok közös sorozatában, mindjárt az elején több erős versenyzővel, akik mintha a tapló előzést szerették volna új szintre emelni, és ennek érdekében mindent bevetettek.

De az előzéseken kívül vannak itt a forgalommal szemben nyomuló fogalmatlanok is újra, bár két perc környékén a Peugeot sofőrje sem igazán volt a helyzet magaslatán, igaz, az autópálya belső sávjában hirtelen a rossz irányba haladva ott termő Suzukit nem lehetett könnyű lereagálni. Akad aztán piroson igen gátlástalan módon átnyomuló autós is.

A gyökérségi különdíj viszont egyértelműen a videó végi BMW-s srácoké, akik először kidobják a szemetet, majd büntetőfékeznek egyet, végül kiszállva még fenyegetőznek és köpködnek is a szeretet és béke jegyében. Bravó, ez alá már tényleg nehéz süllyedni.

Már csak pár nap van karácsonyig, az utolsó napokban biztosan megnövekszik majd a forgalom, kevésbé rutinos sofőrök is megjelennek az utakon, mert még be kell vásárolni, beszerezni az ajándékokat, a fát, a sütés-főzés hozzávalóit. Meg a rokonlátogatás is beindul. Úgyhogy most az eddiginél is több türelemre, empátiára és odafigyelésre lesz szükség!