Így alakul a közlekedés Szenteste - ünnepi útinform

2022.12.24. 07:20

Karambol és teljes útzár a 4-es úton

Szombaton kora hajnalban kisbusszal ütközött egy személyautó a 4-es főúton Tuzsér térségében, a helyszínelés idejére a hatóságok az utat teljes szélességében lezárták – közölte a katasztrófavédelem.

Az ütközés következtében a személyautó a főút melletti területen a tetejére borult. A járművekben csak a vezetőik utaztak, írja az MTI.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei hírportál korábban arról írt, hogy a Tuzsért és Komorót összekötő út 18-as kilométerszelvényénél, a vasúti átkelőnél oldalára borult egy gépjármű.

A baleset következtében a kocsi megrongált egy vasúti fényjelző készüléket. A záhonyi hivatásos tűzoltók áramtalanítják a felborult autót. A balesethez a társhatóságok is kiérkeztek, a forgalom félpályán haladt az érintett útszakaszon, közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Bizonytalan a kompközlekedés

Az Útinform szombat reggeli tájékoztatásában arról ír, hogy baleset történt az M5-ös autópálya Röszke felé tartó oldalán, az M0-s csomópont után, a 24-es kilométernél a külső sávot lezárták. Az ebből fakadó torlódás visszanyúlik az M0-s autóútra is.

Pest megyében átadták a forgalomnak az M3-as autópálya gödöllői felhajtójánál lévő körforgalmat és a Kenyérgyári út csomópontját összekötő új mellékutat. Az új útszakasz jelentősen tehermentesíti a várost, az áthaladó tehergépjármű forgalom alól, mivel az ipari parkot így már direkt kapcsolaton keresztül érhetik el az érintett járművek.

A Tisza alsó szakaszán, Csongrád és Csépa között az uszadék vonulása miatt bizonytalan a kompközlekedés, csak személyszállító dereglyével van átkelés.

Címlapkép forrása: Balázs Attila/MTI