Ittasan súlyos balesetet okozott a Suzukival, aztán elszaladt

2023.01.23. 12:19

Egy balesethez riasztották a rendőröket a napokban Pomázon: egy Suzuki Swift és egy Skoda Felicia ütközött. A balesetet az okozta, hogy a Suzuki áttért a szemközti sávba és nekiment a Skodának. Mindkét autó csúnyán összetört, a Swift ráadásul az árokban kötött ki.

Forrás: Police.hu
Forrás: Police.hu

A vétkes sofőr karcolásokkal megúszta és miután meglátta, hogy mi lett az ütközés végeredménye, úgy döntött, hogy simán elszalad a helyszínről, mindenféle segítségnyújtás nélkül. Pedig erre szükség lett volna, hiszen a Skodában a sofőr könnyebben, az utasa pedig súlyosan megsérült.

Forrás: Police.hu
Forrás: Police.hu

Azonban itt még nincs vége az esetnek: a helyszínelő rendőrök egy gyanúsan izgatott nőt szúrtak ki a bámészkodó tömegben és szóba is elegyedtek vele. Kiderült, hogy a zöld Suzukival a nő volt veje szokta használni. Az információk alapján megtalálták a balesetet okozó férfit, akiről kiderült, hogy ivott.

Forrás: Police.hu
Forrás: Police.hu

A 32 éves férfi elismerte, hogy segítségnyújtás nélkül elszaladt, viszont azt állította, hogy nem emlékszik rá, hogy fogyasztott volna alkoholt. A balesetről ugyanakkor azt mondta, hogy nem ő tehet róla, hanem az utasa, aki átnyúlt és elrántotta a kormányt. A férfi ellen segítségnyújtás elmulasztása miatt büntetőeljárás indult, a többi körülményt még vizsgálják.

Forrás: Police.hu