Megérkezett Magyarországra az első Apple Premium Partner üzlet

2023.02.03. 13:32

Ma reggel, néhány hét technikai szünet után ismét megnyitott az Árkádban lévő iStyle-üzlet, a 10 órás nyitáskor pedig százméteres sor állt a bolt előtt: bizonyára nagyon sokan kíváncsiak a bolt új dizájnjára, de persze szinte mindenki olcsó MacBook miatt jött, 330 ezer forintért adják az M1-es MacBook Air gépet, 469 ezer ért az M2-est. Ezen kívül van Apple Watch Ultra 389 ezerért, ötödik generációs iPad Air modellek 50 ezer forintos kedvezménnyel, és egyéb Apple kiegészítők 15%-kal olcsóbban.

A hatalmas akciókkal azt ünnepli az iStyle, hogy ők nyitották meg az első magyar Apple Premium Partner üzletet, ami megjelenésben és szolgáltatáskínálatban egyaránt nagyon hajaz az Apple tulajdonában lévő márkaboltokra, illetve helyszíni szervizt is biztosítanak, akár egynapos átfutási idővel.

Tényleg gyönyörű lett a bolt, reméljük Anti is hamarosan meglátja, hiszen oly sokakkal együtt 8:45-kor állt be a sorba, hogy megpróbáljon venni magának egyet a 330 ezer forintos MacBook Air-készletből, de még nem tudjuk, hogy sikerrel jár-e. Mi innen szurkolunk neki, ilyen hosszú sor végére állt be.