Animált Iramban X - autós film vagy akcióparádé? Tréler jött!

2023.02.12. 17:25

Közeleg a Halálos Iramban filmsorozat legújabb, tizedik részének megjelenése, ami a sorozat két részes fináléjának első fejezete lesz. Megérkezett a film előzetese, amiből kiderül, hogy Dominic Torettonak (Vin Diesel) ezúttal családját kell megvédenie az életükre törő főgonosszal, a Jason Momoa által megformált Dante Reyesszel szemben.

Az előzetesben természetesen nincs hiány a már-már hihetetlen, néha a fizika határait feszegető, ám kétségtelenül látványos autós jelenetekből sem. A filmben szereplő autók közül nem meglepő módon a már jól ismert Dodge Charger kapja az egyik leghangsúlyosabb szerepet, mellette pedig a korábbi részekhez hasonlóan számos amerikai izomautót is megfigyelhetünk. Az autók között üde színfolt egy klasszikus Alfa Romeo Giulia GTA, amit az előzetesben egy arany színű Lamborghinivel közös jelenetben láthatunk.

Vin Diesel és Jason Momoa mellett számos további hollywoodi filmsztár is játszik a filmben, többek között Charlize Theron, Jason Statham, John Cena, Helen Mirren és Alison Brie is a szereplőgárda tagja.

A Halálos Iramban 10 május 18-án jelenik meg a magyar mozikban.

Címlapkép forrása: Youtube / The Fast Saga