Teljes útzár az M3-as sztrádán egy baleset miatt (frissítve)

2023.02.21. 13:10 Módosítva: 2023.02.21. 13:12

baleset.png

Az M3-as országhatár felé vezető oldalán baleset történt, a 128-as kilométernél leterelik a forgalmat a sztrádáról.

A baleset Mezőkeresztes térségében, a 134-es kilométernél történt. A Vásárosnamény felé vezető oldalon teljes zárást vezettek be, a forgalmat a 128-as kilométernél lévő Mezőkövesd csomópontban terelik le - írta nem sokkal 12 óra után az utinform.hu.  Az MTI a katasztrófavédelemre hivatkozva pedig arról számolt be, hogy egy kisteherautó és egy személyautó karambolozott. A mezőkövesdi hivatásos tűzoltók egy beszorult embert szabadítanak ki a gépkocsiból, a baleset helyszínére tart egy mentőhelikopter is. 

Az összefoglalóból kiderült az is, hogy az M1-es autópálya Hegyeshalom felé vezető oldalán, a 46-os kilométertől mozgó terelés mellett munkálatokat végeznek. Szárliget térségében a belső sávot lezárták. Szintén az M1-esen a Hegyeshalom felé vezető oldalon, Győr térségében egy baleset miatt a 125-ös kilométernél csak a belső sáv járható. (Nem sokkal délután fél 2 előtt a rendőrség közölte, hogy a szükséges munkálatokat elvégezték, így feloldották a zárást.) 

A 11-es főúton, Szentendre belterületén, a 18-as kilométernél három személyautó ütközött össze. A Visegrád felé tartó oldalon irányonként egy-egy sáv járható, mindkét irányban több kilométeres a torlódás.

A 3-as főúton, Gödöllőn, két személyautó karambolozott. A 29-es kilométernél egy sávot lezártak. Az 51-es főúton, Dunaharaszti térségében, a 19-es kilométertől a 23-asig  mozgó tereléssel javítják a burkolatot. Jelzőőr irányítja a forgalmat, mindkét irányban torlódásra kell számítani.