BMW-re és bőrkanapéra szórta a földből kiásott milliókat

2023.04.05. 12:33

Nem jött be annak a sajónémeti férfinek a számítása, aki egy darabig azt hihette, hogy rámosolygott a szerencse. Az történt ugyanis, hogy a föld alatt talált két fémkazettát, amik csurig voltak pénzzel és ékszerekkel.

Ezzel csupán az volt az óriási probléma, hogy a kincseket rejtő fémkazettákat alkalmi munka közben ásta ki, azon a kerepesi telken, ahol épp dolgozott. Az egyértelmű, hogy nagyon megörült a fogásnak, ugyanis azonnal beteget jelentett, hazautazott és hamar megkezdte a zsákmány elherdálását.

A 31 éves férfi és élettársa az egyébként már lejárt pénzből beváltott kétmillió forintot. Ebből vettek egy E46-os BMW-t, mobiltelefonokat, sőt, még bútorokat is. A pár nem sokáig örülhetett a bőrkanapék és a német prémium jelentette luxusnak, ugyanis viszonylag hamar megérkeztek a rendőrök, akik lekapcsolták őket.

A férfit letartóztatták és a nyomozók lopás gyanújával hallgatták ki. Beismerő vallomást tett. Végül a rendőrök lefoglalták a megmaradt pénzt és az ékszereket is. A BMW és a bútorok sorsáról nem írtak a rendőrség oldalán, pedig nagyon kíváncsiak lennénk rá.

Te mit tennél, ha kiásnál a földből egy ehhez hasonló kincsesládát?

Forrás: Police.hu