Segíts te is: Hondákat vennének a mentőmotorosok

2023.04.19. 18:08

A gyors segítség a jó segítség, most pedig téged szólítanak, hogy időben menthető legyen az egészség. Ugyanis májustól útnak indulnának a mentőmotorosok, de nem 18-an, mint korábban, hanem már egyenesen 40-en. Persze a szükséges vizsgák után.

De akárhogy is, a mentőmotorozáshoz motor kell. Nem is akármit szemeltek ki maguknak, a cél az, hogy négy Honda CRF 1100 Africa Twint állítsanak szolgálatba, amelyek mindegyike egyedi matricázást és 40-60 kilogrammnyi speciális mentőfelszerelést kap majd.

Ezek segítségével a mentőmotorosok a betegszállítás nyilvánvaló kivételével a legtöbb feladatot el tudják végezni, hiszen a gyógyszeradagoló és a lélegeztetőgép kivételével minden megtalálható rajtuk, ami egy esetkocsin.

A motorok beszerzési ára viszont még jelentős kedvezménnyel is legalább 7 millió forint darabonként, a teljes összegből pedig még 5 millió hiányzik. A megvalósításhoz legegyszerűbben öt-, tíz- vagy huszonötezer forinttal, de persze ettől eltérő összeggel is hozzá tudsz járulni az oldalukon keresztül a gyűjtés végéig, azaz április 30-ig.