Az elektromos közlekedés jelene és jövője az eMobility Show-n

2023.04.27. 09:06 Módosítva: 2023.04.28. 09:17

Elektromos rollerre vagy bringára vágysz? Saját szemeddel szeretnéd látni, hol tartanak ma a villanyautók vagy a zajtalan kétkerekűek? Érdekelnek a legújabb akkutöltési megoldások? Kíváncsi vagy a magyar cégek újdonságaira? Akkor ott a helyed május 5-én, 6-án vagy 7-én a budapesti BOK (korábbi SYMA) csarnokban, az eMobility Show-n!

A nagyszabású kiállításon nem csak megnézegetheted és megtapogathatod a szimpatikus újdonságokat, a csarnokban kialakított, 600 négyzetméteres tesztpályán ki is próbálhatod a különböző tudású elektromos rollereket, kerékpárokat és más mikromobilitási eszközöket. A nagyobb méretű vagy teljesítményű járművek forgalmazóival megbeszélheted, hol és mikor tehetsz egy próbakört a jövőbeli utcaképet formáló újdonságokkal.

Miután láttad az árammal hajtott eszközöket, megismerheted a hajtásukhoz felhasznált áram előállításának módjait, az otthoni vagy társasházi töltéshez szükséges infrastruktúrát és a napelemes energiatermelésben rejlő lehetőségeket. A Magyar Mérnöki Kamara szakértői ingyenes energetikai tanácsadással várnak, megtudhatod, hogyan csökkentheted az otthoni energiafelhasználásodat, és hogyan korszerűsítheted az ingatlanodat.

A nemzetközi piaci szereplők, például a Mercedes-Benz mellett olyan hazai vállalkozások is megmutatják szakterületük innovációit, mint a magyar tervezésű, villanymotoros hajót kiállító Royal Spa Kft., a magyar gyártású e-bike-okkal érkező Blurby Bike, vagy a napelemek és töltők specialistája, a Wagner Solar, de a Budapesti Műszaki Egyetem versenycsapatai, a BME Formula Racing Team és a BME Solar Team is a magyar fejlesztéseket népszerűsítik.

A gyerekeket 150 négyzetméteres játszóház várja, a további információkat, a kiállítók listáját és a jegyárakat az eMobility Show weboldalán találod!