Hétvégi ajándék a hármas metrótól

2023.05.12. 14:21

Szombattól a teljes vonalon jár a hármas metró, másfél hét múlva pedig már  Lehel tér és Nagyvárad tér is "beszáll", azaz el lehet felejteni a pótlóbuszozást. 

Az M3-as metró felújítása most már tényleg a legvégéhez közeledik. Márciusban elindultak a szerelvények hétköznapokon, de a hétvégéken még szükség volt pótlóbuszokra. potlobusz

Most szombattól, azaz május 13-tól azonban a hármas metró szerelvényei minden nap a teljes vonalon, Kőbánya-Kispest és Újpest-központ között közlekednek. 

A Nagyvárad téren és a Lehel téren május 22-ig nem állnak meg a vonatok, ezek az állomások – május 22-ig – pótlóbuszokkal, illetve alternatív járatokkal érhetők el a BKK legfrissebb tájékoztatója szerint. 

A Nagyvárad tér továbbra is a Népligettől induló M30-as állomáspótló busszal, illetve a 23-as és a 24-es villamosokkal érhető el.

A Lehel tér a Nyugati pályaudvartól induló M14-es állomáspótló busszal, illetve észak felől az ideiglenesen meghosszabbított útvonalon közlekedő 34-es és 106-os buszokkal érhető el.