Így előz, és sodor veszélybe másokat egy igazi tahó

2023.05.12. 12:15

Az előzésről azt tanítják, hogy rendkívül veszélyes manőver, ezért különös körültekintéssel kell nekiállni, miután a sofőr meggyőződött róla, hogy minden körülmény adott körülötte. Most pedig itt egy videó arról, ahogy ezeket az intelmeket valaki jobb kézzel, bal váll fölött hajítja a kukába, méghozzá ívesen.

Forrás: BP-i autósok
Forrás: BP-i autósok

A BP-i autósok oldalára felkerült történet főszereplője egy furgonos arc, aki Fótról kifelé, az első vasúti átkelő előtt gondolta úgy, hogy már nem bírja tovább, muszáj megelőznie az előtte vánszorgókat. Mindez azonban nem jutott eszébe időben, esetleg nem tudta, hogy métereken belül egy vasút átkelő fog következni.

Elég jó tempóban letudta a két autó előzését, de közben két problémával szembesült: egyrészt közeledik a vasúti átkelő, ami előtt ráadásul kanyar van, másrészt viszont egy kamion is érkezett szemből. Nagyot nem fékezhetett a szemből érkező veszély miatt, ezért inkább tempósan átveretett a síneken, és reménykedett, hogy a furgon kimozogja.

Végül kimozogta, de nem sokon múlt. A tanulság? Ne legyél idióta, helyette gyakorold a türelmet, mert nem mindig adja ki egy ilyen necces szituáció.

Forrás: BP-i autósok