Szétidegelte a hondás bácsi a motorost, aki végül nem bírta tovább

2023.06.14. 12:55

A motorosok sok esetben arra szoktak panaszkodni, hogy nem figyelnek rájuk eléggé az utakon. Ez egy árnyalt témakör, amiben említhető a teljesen fogalmatlanul autózók motorosokra igen veszélyes viselkedése, de azért a durva tempóban, kis réseken fűzögető motorosok felelőssége se elhanyagolható.

A valóság azonban az, hogy mindkét táborban vannak teljesen idióták/figyelmetlenek. Most egy Honda Jazzt vezető úr volt teljesen vakon, aminek egy motoros nem igazán örült, hiszen majdnem kivasalta. A BP-i autósok oldalára felkerült felvétel készítője szerint a Hondát egy nagyon idős bácsi vezette.

Forrás: BP-i autósok
Forrás: BP-i autósok

A videóban az látszik, hogy a körforgalomban egyik sávból kóvályog át a másikba, mindeközben pedig majdnem nekimegy a körforgalom belső sávjában érkező motorosnak. Miután a Jazz sofőrje rátalált a külső sávra, a motoros már kezdhette biztonságban érezni magát, a bácsi azonban váratlanul újra ráhúzta a kormányt, vélhetően mindenféle szándékosság nélkül.

A motoros végül nem bírta tovább, hogy az életére törnek, ezért egy kis activity-zés után a Honda felé rúgott egyet idegből, de végül ez célt tévesztett. Az egészen biztos, hogy a bácsi végtelen fogalmatlansága és a motoros heves reakciója sem segít a két táborról szóló sztereotípiák eltűnésében.

Forrás: BP-i autósok