Csúszdán siklanál le a metróhoz? Megteheted!

2023.06.15. 10:47

Meglepetésszerűen megjelent egy csúszda a Kálvin téren, így ha mindig arra vágytál, hogy tempósan lecsússz az aluljáróba, most végre megteheted. Ráadásul egy nagyméretű darabról van szó, tehát a csúszdázás élményét ezúttal felnőtteknek szánják.

A szokatlannak tűnő installáció egyébként a Budapest Metró Fesztivál miatt került oda. Az eseménnyel azt ünnepli a főváros, hogy végre elkészült a 3-as metró, befejeződött az 5 éven át tartó felújítás. A kész metrót ünneplő fesztivál június 15-én – azaz ma – vette kezdetét, és június 16-ig tart, szóval holnap már vége is. 

Forrás: Olvasói fotó
Forrás: Olvasói fotó

Az M3-as metró több megállójában is lesznek programok: a Nagyvárad tér, a Corvin-negyed, a Kálvin tér, a Deák Ferenc tér, az Arany János utca, a Nyugati Pályaudvar és a Lehel tér felújított megállóiban érdemes ezeket keresni. Lesznek koncertek, stand-up, kiállítás és még játszótér is.

Nyugi, ha érdekel a dolog, még nem maradtál le semmiről, a programok nagyobb része délután kezdődik. Az Metrófesztiválról részletes infókat a Budapest 150 oldalon találhatsz, ide kattintva.

Forrás: Budapest 150