Centiken múlt: piroson áthajtó furgonos miatt esett a robogós futár

2023.06.21. 16:23

A BP-i autósok oldalára került fel egy igazán necces szituáció, aminek a főhőse egy piros furgon és egy robogós futár. A videót beküldő olvasó szerint a robogósnak zöld jelzése volt, ami az esetek nagyobb részében garantálja a zavartalan haladást. De ezúttal nem így történt.

A robogósra merőlegesen ugyanis lendületből támadt egy piros furgon, aminek a sofőrje olyan lazán tempózott át a teli piroson, mintha ez lenne a legtermészetesebb dolog a világon. Vélhetően az autóját is zöldnek mondaná, ha őt kérdeznénk.

Forrás: BP-i autósok
Forrás: BP-i autósok

A robogós futárt persze igencsak meglepte, hogy egy piroson áthajtó furgon majdnem kivasalta, ezért el is esett. Az eset egyébként tényleg centiken múlt, a robogó eleje és a Berlingo oldala igen közel kerültek egymáshoz, pedig a furgon sofőrje az utolsó pillanatban pánikszerűen még korrigált egyet.

Miután igen necces helyzetről volt szó, a Berlingo sofőrje akár még meg is állhatott volna, hogy segítséget nyújtson a szerencsétlenül járt futárnak, de végül ez nem történt meg. Szerencsére végül a robogós karcolásokkal megúszta az esést.

Forrás: BP-i autósok