Harley-sok segítettek egy mentőautónak utat törni a rakparton

2023.06.23. 15:25

Két Harley-s segített egy szirénázó mentőautónak csütörtök délután a budai alsó rakparton, hogy gyorsabban a céljához érjen.

Az Országos Mentőszolgálat egy posztban köszönte meg a motorosoknak a segítséget, akik egy szirénázó mentőautó közlekedését azzla könnyítették meg, hogy előre mentek és figyelmeztették a sofőröket a mentő érkezésére, ami így gyorsan és biztonságosan elhaladhatott a két kocsisor között.

 Jelenleg azért van tele a város Harley-Davidsonokkal, mert a márka 120. szülinapját ünnepli Budapesten. A rendezvény június 25-ig tart.

Azt, hogy a rendezvény nagy horderejű, valóban nemzetközi buli, jól mutatja, hogy a külföldi sajtóban is jelennek meg információk a rendezvénnyel kapcsolatban. Az amerikai  RideApart  korábban a fellépőkről számolt be, valamint arról, hogy a résztvevők között kisorsolnak egy  Heritage Classic  114-et. A brit  Visordown pedig a Metzeler hivatalos jelenlétéről ír, akik ingyenes guminyomás-méréssel, valamint az épített motorok megmérettetésének támogatóiként lesznek jelen.