Félelmetes: megforgatott egy autót a kamionos az M0-son

2023.07.06. 11:03

Kimondottan ijesztő felvételt tett közzé a Magyar Közút arról, ahogy egy kamion keresztbe fordít egy autót az M0-s autóúton. A felvétel azért is tanulságos, mert remekül bemutatja, hogy vezetés közben mennyire résen kell lenni minden egyes másodpercben, mert gyakorlatilag bármikor megtörténhet a baj. Szerencsére ezúttal senki nem sérült meg.

A videón az látszik, ahogy egy kamion az autóút középső sávjában közlekedik, de szeretne visszasorolni a külsőbe. Igen ám, de egy autó pont ekkor szeretett volna a felhajtóról a külső sávba sorolni, ezt azonban a kamionos nem vette észre.

A vontató eleje találkozott a Peugeot hátuljával, így végül a kamion beforgatta maga elé az autót. A Peugeot végül a teherautó bal oldala felé távozott, és a középső sávban, forgalommal szemben állt meg. A videón az is látszik, hogy a Peugeot már befejezte a besorolást, amikor a kamionos figyelmetlenül ráhúzta a kormányt.

Forrás: Magyar Közút
Forrás: Magyar Közút

Bár az eset borzasztóan necces volt, és sokféleképpen végződhetett volna nagyon rosszul, végül szerencsére csak anyagi kár keletkezett, senkinek nem esett baja. A kamion sofőrje elismerte a felelősségét a rendőröknek.

Forrás: Magyar Közút