Az érdiek szerint az érdiek „Mennek mint az állatok”

2023.07.08. 06:48

Érd Pest vármegye legnagyobb lélekszámú települése, lakossága folyamatosan dinamikusan növekszik, nagy kiterjedése miatt pedig autó nélkül szinte teljesen élhetetlen. Mivel ez egy előváros, Érden mindenki csak akkor jár, ha rohan: minden reggel anyukák hurcibálják két és fél tonnás SUV-val suliba a gyerekeket, apukák szeretnének időben beérni a munkahelyükre a céges Octaviával. Érden ha lassan mész, megesznek. Mindenhol folyamatos a száguldozás, 60-65 az átlagos tempó a főbb utakon, de a kis utcákban is, ahol két autó sem fér el egymás mellett 45-50-nel simán megy mindenki. 

Az érdi éjszakai élet se semmi. Ha figyelmesek vagyunk, este rengeteg különböző társadalmi rétegből származó „Bömbi és Merga” tulajdonosokat figyelhetünk meg, amint megmutatják ki a legény a 75 ezer fős faluban és kezükben telefont tartva driftelik körbe a Stop-Shop parkolóban hagyott autókat.

Na ebbe a két kategóriába nem tartozik bele a mai BMW-sünk, aki fényes nappal az M7-es csomópont melletti kereszteződésben mutatta meg, milyen hosszú az a bizonyos ott a lába között. Nem sok értelme volt, ráhívták a rendőröket, akik megbírságolták és fél évre bevonták a jogsiját. 

Forrás: RTL