Baleset történt az M7-esen, lezárták az egyik sávot

2023.07.13. 08:25

A Balaton felé vezető oldalon az 58-as kilométernél zárták le az egyik sávot. 6 kilométeres dugó alakult ki. 

Az M7-es autópályán, Letenye felé, Székesfehérvár térségében baleset történt - írta csütörtök reggel, nem sokkal 8 óra után az utinform.hu.

A baleset miatt az 58-as kilométernél egy sávot lezártak. Az egy sávra szűkült autópálya szakaszon már, több mint 6 kilométeres torlódásban kell araszolgatni!

Az utinformos tájékoztató szerint: 

  • Két személyautó ütközött össze a 381-es főúton, Karcsa térségében. A 16-os km-nél a főutat lezárták, mert a sérültekhez mentőhelikopter érkezett. Kerülni önkormányzati utakon lehet.
  • Az M0-s autóúton az erős forgalom miatt a 48-as Maglód csomóponttól a gyáli szakaszig lassú az előrejutás az M5-ös autópálya felé vezető oldalon. Továbbá az M4-es csomópontban is torlódásra lassabb haladásra kell készülni.Dugó az M0-son. A kép illusztráció
Dugó az M0-son. A kép illusztráció
Dugó az M0-son. A kép illusztráció
  • A 2-es főúton, Szendehely térségében baleset történt. A 44-es km-nél forgalomkorlátozásra és rendőri irányításra kell számítani!
  • A 3-as főúton, Mezőkövesd közelében 135-ös km-nél egy műszaki hibás jármű foglalja el a fél útpályát.
  • Az 51-es főúton, Dunaharaszti elkerülő szakaszán két személyautó ütközött össze. A 21-es félpályás korlátozás van érvényben,
  • Három személyautó karambolozott a 54-es főúton, Bócsa közelében. A 34-es km-nél váltakozó irányba engedik a járműveket.
  • A 86-os főúton, Balogunyom településen a jáki kereszteződésben két kamion ütközött össze. A fél útpályát lezárták.

A fenti információk csütörtök reggel 8 óra utáni állapotot tükrözik, később változhat a helyzet valamennyi felsorolt útszakaszon.