Kiömlő fekália okozott tömegbalesetet Amerikában

2023.07.20. 11:33

Este 22 óra 30 perckor a connecticuti rendőrséget egy ismeretlen folyadékot szivárogtató teherautó miatt riasztották. Mire az egyenruhások a helyszínre értek, összetört autók hada fogadta őket.

Elsőként egy Toyota Avalon pördült meg a kiömlött anyagon és csúszott a szalagkorlátnak, majd rögtön utána egy Honda Civic is pórul járt. Valamivel később egy másik Civic és egy CR-V ütközött össze, majd egy motoros is elcsúszott. Őt kisebb sérülésekkel kórházba szállították, míg a többi sofőr karcolás nélkül megúszta.


A rendőrség rögtön lezárta az utat, majd megkezdte a helyszínelést. Gyorsan kiderült, hogy az aszfaltra ömlött folyadék valójában szennyvíz.

A balesetek sora azonban az útlezárás ellenére sem fejeződött be. Éjfél előtt 19 perccel egy kamion letarolt két, az utat villogó fényekkel biztosító rendőrautót.

Hamarosan a szivárgó teherautó sofőrje is előkerült, aki idő közben munkáltatói utasításra lehúzódott az út mellé. A 34 éves helyi férfit közúti veszélyeztetés miatt letartóztatták, tárgyalására augusztus 8-án kerül sor.

Forrás: motor1.com