Nem adta ki: leugrattak a domboldalról egy Lincolnnal a tolvajok

2023.07.25. 16:20

San Franciscóban elég durva esetet vettek fel a kamerák: későn vette észre a zsákutca végét egy Lincoln, nem tudott időben megállni, és lebukfencezett egy domboldalról. Az autóban autólopás gyanúsítottjai ültek.

A Lincoln Town Carral tempósan menekültek és nagy sebességgel közelítették meg a zsákutca végét. Megállni már nem volt esély, így a gyalogos lépcsők fölött átugratva repültek le a dombról.

Forrás: Julia Brown / Youtube
Forrás: Julia Brown / Youtube

A tökéletesen kivitelezett, akciófilmbe, vagy épp GTA-ba illő ugratás után végül egy szintben sokkal lejjebb található utcában állt meg az autó – a tetején. Ez nem hangzik túl jól, de az autóban ülőknek hatalmas mákja volt: becsapódás előtt egy fa jóindulatúan lelassította a tehetetlen autót, így az végül az eredetinél jóval kisebb sebességgel ért földet.

A járókelők egyből odasiettek az autóhoz, amiből végül három ember szállt ki, látszólag teljesen sértetlenül. Nem vártak senkire, azonnal elszaladtak. Bár egyelőre csak gyanúsítottként említik őket, ha valóban autótolvajokról volt szó, akkor a sietségük nem meglepő.

A becsapódó autóhoz közel parkoló, a balesetben enyhén megsérült BMW X3 tulaja egy érdekes sztorit mesélhet majd a biztosítójának.

Forrás: Julia Brown - Youtube / San Francisco Fire Department Media