Titokban indult próbakörre a parkolófiú, csattanás lett a vége

2023.08.01. 13:07

Joe Luck másfél éves várakozás után végre megkapta álmai autóját, egy Cadillac CT5-V Blackwinget. Fél év és 4000 mérföld megtétele után Luck úgy döntött, ellátogat egy atlantai étterembe szeretett Cadillac-jével, melyet egy parkolófiúra bízott.

A vacsora befejezése után azonban nem találta az autót a parkolóban. A személyzet ekkor azt mondta neki, meghúzták az oldalát, ezért arrébb vitték. Hamarosan kiderült, hogy a sérülés sokkal komolyabb pár karcolásnál: „az oldallégzsákok mindkét oldalon kinyíltak, [...] a hátsó panelek teljesen összetörtek és megsérült a hátsó tengely is." – mondta Luck.

A tulajdonos ezután megnézte az autó külső kameráinak felvételét, melyek hamar elárulták az igazságot. Miután Luck bement az étterembe, a parkolófiú suttyomban egy rövid élményvezetésre indult a Cadillac-kel, melynek csúnya vége lett: az alkalmazott szabálytalanul, dupla záróvonalon keresztül próbált megfordulni egy utca közepén, de a manőver közben kikanyarodott egy mögüle érkező autó elé, mellyel aztán összeütköztek.

A vétkes sofőrt azonnal kirúgták.