Lándzsával támadtak egy nőre egy amerikai autópályán

2023.08.27. 09:16

Egy texasi nő hétfőn este épp egy autópályán hajtott, mikor egy út mellett álldogáló ismeretlen egy jókora acéllándzsát hajított az autója felé. A fegyver átszakította a szélvédőt és végül csak a kormány állította meg. Ha talál, a volán mögött ülő nő súlyos, vagy akár halálos sérüléseket szenvedhetett volna.

A sértett több TikTok videót is megosztott az eset következményeiről, melyeken már egyenruhások vizsgálják az autóját. A rendőrök szerencsére nagyon komolyan veszik az esetet, és minden erejükkel az elkövető azonosításán dolgoznak. Jelenleg a környék térfigyelő- és biztonsági kameráinak felvételeit elemzik.

@420juicy Spear through my windshield. Csi pulling it out. Completely random attack. Not road rage nor do I know who did this. This was someone standing on the side of the access road #almostdied #spear #texas #texas #sanantonio ♬ original sound - Juicyjuice

 Ha a helyi erők sikerrel járnak, a tettesnek súlyos testi sértés vádjával kell bíróság elé állnia, melyért 2-től 20 évig terjedő szabadságvesztés is kiszabható.