Egy 10 éves srác vezetett, miközben az apja részegen ült az anyóson

2023.09.10. 06:07

Rendkívül bizarr eset történt a közelmúltban az Egyesült Államokban: a rendőrség üldözőbe vett egy Ford F-250 pickupot, amit egy tízéves kissrác vezetett. A meglepetést tetézte, hogy az apja az anyósülésen kókadozott részegen.

A rendőrök a 101-es autópályán, Scottsdale környékén eredtek a Ford nyomába, mert több bejelentést is kaptak róla, hogy egy pickup száguldozik a nagy forgalomban. Miután kiszúrták, egy darabig üldözték a pickupot, de a sofőr egy idő után lehúzódott.

Forrás: AZ Family - Arizona News / Youtube
Forrás: AZ Family - Arizona News / Youtube

A rendőröket valószínűleg meglepte, hogy egy 10 éves fiú vezeti a hatalmas F-250-est. Ennél is nagyobb sokk lehetett, hogy az apja végig mellette ült az anyósülésen, a kezében egy nyitott piával, részegen.

Szerencsére a fiút még azelőtt lekapcsolták, hogy az eset tragédiába torkollt volna. Érdemes azt is megjegyezni, hogy a 101-es autópálya a körzet egyik legforgalmasabb szakasza, innen nézve pedig különösen nagy szerencse, hogy nem történt baleset.

A felelőtlen apát azonnal őrizetbe vették a Maricopa megyei seriffhivatal munkatársai. Később komoly büntetést kaphat. Ugyanakkor azt is hozzátették, hogy a tízéves sofőrt nem vádolják semmivel.

Forrás: AZ Family - Arizona News / Youtube