Igazi suttyó: pirosnál hajtott gyalogosok közé

2023.09.19. 17:37

Van az utakon pár nagyon bunkó sofőr, akik magasról tesznek a szabályokra, sőt, mások testi épsége sem érdekli őket különösebben. De ahogy a hülyeségről is azt mondják, hogy végtelen, úgy a tahó vezetést is mindig lehet fokozni.

Most például egy BMW pilótája akasztott ki a mutatót. Egy másik autóból készült videófelvételen az látszik, hogy a kereszteződésben már egy ideje piros van az autósoknak, a gyalogosok, bringások és rolleresek épp átkelnek a zebrán, miközben nekik tényleg zöld van.

Forrás: BP-i autósok
Forrás: BP-i autósok

Aztán megérkezett egy BMW, és a sofőrje úgy döntött, hogy ő sokkal jobban siet annál, hogy holmi színek érdekeljék. Először nagy rössel behajtott a zebra közepéig, ahol majdnem kivasalt egy gyanútlan rollerest, majd mindenféle szégyenérzet nélkül addig nyomult, amíg átért a zebrán.

Mindezt úgy, hogy nem egy sárgán csusszanva akadt be, hanem eleve úgy érkezett, hogy a lámpa már régen piros volt neki. Szemmel láthatóan nem hatotta meg, hogy jó pár, nála védtelenebb közlekedőt veszélyeztet. Érdekes momentum, hogy még egy rendőrautó is elhalad előtte, akinek nem tűnt fel az eset.

A BP-i autósok oldalára felkerült felvétel kapcsán azt sem árt megjegyezni, hogy már BMW-s előtt is volt pár autós, akik simán kikanyarodtak a piros ellenére.

Forrás: BP-i autósok