5 kilométeres kamionsor a határon és baleset az M5-ös autópályán

2023.09.23. 09:37

Egy csokorba szedtük az ország útjain történt legfrissebb eseményeket.

Két autó frontálisan ütközött Pilisjászfalu szélén, a településről Piliscsabára vezető 10-es főút 29-es kilométerénél. A 10-es főút érintett szakaszát teljes szélességében lezárták, a forgalmat Tinnye felé terelik el.

Az M5-ös autópálya Budapest felé tartó oldalán, Kecskemét térségében korábban baleset történt. A sérült jármű a 94-es km-nél a külső sávot foglalja el.
Az ellenkező, Röszke felé vezető oldalt a pálya budapesti szakaszán, a 20-as km-nél karbantartási munkák miatt korábban lezárták, de egy sávon újra megindult a forgalom.

Az M4-es autóút Budapest felé tartó oldalán, Cegléd térségében baleset történt. A 75-ös km-nél forgalomkorlátozásra, és ebből fakadóan lassulásra kell számítani.

Pest vármegyében, a Tápiószecsőt Tápióbicskével összekötő úton, Tápiószecső térségében balesett történt. A 2-es km-nél az utat teljes szélességében lezárták, aki teheti, Nagykáta felé kerülhet.

A magyar-román határszakaszon, az M43-as autópályán a Csanádpalota határátlépő előtt, az erős tranzitforgalom miatt 5 km-es a kilépő kamionsor.

A 42-es főúton, Berettyóújfalu térségében, a 28-as km-nél, a Keleti-főcsatorna hídján javítják a dilatációs szerkezetet. A félpályás lezárásnál jelzőlámpa szabályozza a forgalmat.

Az M5-ös autópályán, a Budapest felé vezető oldalon, a 22-es km-nél lévő M0-s autóúti csomópontban, a kihajtó ágon burkolatfelújítást végeznek, csak egy sáv járható, napközben torlódásra készüljenek!

A Duna magyar-szlovák határszakaszán, a Neszmély és Dunaradvány között közlekedő komp leállt műszaki okok miatt.

Forrás: utinform.hu ; katasztrofavedelem.hu