Habosítás után jött a rabosítás - szerelmi összeomlás az autómosóban

2023.10.13. 13:32

Mosás előtt érdemes jól beáztatni a koszos autót, hogy a víz és egyéb csodaszerek kellőképpen feloldják a makacs szennyeződést. Státusztól függően a következő lépés lehetne akár az intenzív kefélés is, ám szakítottak ehhez elkerületlen habbal síkosítani a felületet, különben csak összekarcoljuk a fényezést.

vascsovel-megrongalt-szelvedo.png

És épp ezen a ponton jelent meg 2022. június 29-én késő este a méteres vascsővel felszerelt, korábban kikosarazott tigris, hogy visszaszerezze exétől a szerinte őt illető autót. A felvételen jól látszik, hogy némi viaskodást és fenyegetést követően - cseppet sem törődve az épp futó programmal - tigris bepattant a napfénytetős X5-be, majd a gázba taposott és elhagyta a helyszínt. 

Nagy meglepetésére azonban a hab csíkosra száradhatott a kasztnin, ezért dühében vascsővel betörte a hátsó szélvédőt, letörte a tükröket és több helyen a karosszériát is összecsapkodta méhből guberált pallosával, ezzel több mint 350 ezer forint kárt okozva a sajátjának gondolt autóban. Feltehetőleg szerelmi és egyéb irányú csalódottságában az autót végül hátrahagyva lelépett volt barátnője táskájával, és a benne talált pénzzel, iratokkal.  

megrongalt-auto-utastere.png

A kecskeméti Corleone ellen indított nyomozás idő közben más, általa elkövetett bűncselekményekre is fényt derített. Például 2021 szeptemberében nőnek adta ki magát a Facebookon, majd a randira invitált férfit kirabolta - de ezek alapján legalább nem kérdés, hogy mi lehetett párjával a szakítás oka. A jogerős - más bűncselekmények miatt - börtönbüntetését töltő férfi sorsát a Kecskeméti Járásbíróság fogja eldönteni.

SOHA NE RABOLJ KI SENKIT HABOSÍTÁS KÖZBEN!

megrongalt-auto.png