Cikiben a kiskunhalasi rendőrök - az orruk előtt lopták ki a lefoglalt autókból a rádiót és az akksit

2023.10.14. 08:58

Csodálatos taktikai érzékkel a rendőrségi telephelyen álló, lefoglalt és elkobzott autókból lopták ki a magnót és az akkumulátort a jövedelemmel és munkahellyel nem rendelkező férfiak 2023 tavaszán, hogy utána a hirtelen meggazdagodás reményében vashulladékként értékesítsék azokat a közeli vastelepen. 

hianyzo-autosradio.png

Az uramok nem válogattak, az ügyészség közleménye szerint hazai és külföldi rendszámos autók egyaránt áldozatául estek a kétnapos akciónak, utóbbiból a 150 ezer forint értékű multimédiát is kilopták. 

A többszörösen büntetett előéletű vádlottak a rendőrségnek 440 ezer, a bíróságnak 65 ezer forint kárt okoztak - ezért az egyik elkövetővel szemben börtönbüntetést, a másik, különös visszaesőnek számító muksóval szemben pedig fegyházbüntetés kiszabását indítványozza a Kiskunhalasi Járási Ügyészség. A fiatalabb vádlott ráadásul felfüggesztett börtönbüntetése próbaideje alatt követte el, ez pedig az álmoskönyvek szerint sem volt az év ötlete. 

auto-motortere-a-hianyzo-akkumulatorral.png

Az ügyészség közleménye arról nem tesz említést, hogy a helyi kopók hol hibáztak, amikor nem vették észre, hogy saját telephelyükön rabolják ki az általuk őrzött autókat.