Az M3-as autópályán négy személyautó karambolozott

2023.11.01. 08:38

Az utinform.hu legfrissebb híreit gyűjtöttük össze egy csomagba.

Mindenszentek miatt a temetők környékén megnövekedett járműforgalomra, valamint rendőri forgalomkorlátozásra kell számítani.

Az M3-as autópályán, Budapest felé a Nagyfüged, Ludas csomópont után a kiépített terelésben négy személyautó karambolozott. A 96-os km-nél az ellenkező oldal belső sávjába átterelt szakaszon állnak a sérült autók, így most irányonként egy sáv járható. Budapest felé a torlódás meghaladta az 5 km-t, Vásárosnamény felé 1-2 km hosszan araszolnak a járművek. Aki teheti, a 90-es jelű Nagyfüged és 103-as jelű Kál csomópontok között a 3-as főúton kerüljön.

A 41-es főúton, Vásárosnamény határában egy személyautó fának hajtott és kigyulladt. Az 50-es km-nél félpályás korlátozás van érvényben.

A 6-os főúton, Hird térségében egy műszaki hibás kamion mentését végzik. A 188-as km-nél félpályás korlátozás van érvényben.

Az M7-es autópályán, Balatonfenyves térségében megváltozott a terelés, a 154-es és 162-es km között a Letenye felé vezető oldal van zárva. A forgalom az ellenkező oldalon, egy-egy sávon halad. Letenye felé a Táskai pihenőhely nem használható, a főváros felé viszont már igen. Fontos, hogy a 160-as jelű Balatonfenyves csomópontban az ágzárások fennmaradtak, így jelenleg egyik oldalon sem lehet le- és felhajtani. 

A Duna magyar-szlovák szakaszán újra közlekedik a Neszmély - Dunaradvány közötti komp. Az alsó szakaszon pedig Csongrád és Csépa között a nagy mennyiségű uszadék miatt szünetel a komp forgalom, de a pontonhíd sem üzemel.

A Tisza felső szakaszán, Tiszadob és Tiszalúc között a pontonhíd  9.00 órától újra üzemel.

Forrás: utinform.hu