Brutális: álló Lambóba rohant egy SUV az autópályán

2023.11.02. 17:52

Elég durva baleset történt a közelmúltban Kínában: egy Lamborghini Huracán állt meg az autópálya belső sávjában, ahol egy figyelmetlenül közlekedő hobbiterepjáró teljes erővel belecsapódott.

A Lambo valószínűleg műszaki hiba miatt állt a belső sávban, az azonban kérdéseket vet fel, hogy miért pont ott. Ha a sofőr valami problémát észlelt, akkor jobban járt volna - a videó szerint biztosan -, ha kisorol a pálya szélére.

Forrás: Weibo / Youtube
Forrás: Weibo / Youtube

Az se teljesen tiszta, hogy miért áll mellette a sofőr egy háromsávos autópályán, illetve az is érdekes, hogy a középmotoros Lamborghininek miért az eleje van nyitva. A férfi végül kapcsolt, hogy rossz helyen van, kiszaladt a pálya mellé.

Nagyon jól tette, hiszen miután többen kikerülték a drága Huracánt, egy figyelmetlen sofőr nem tudta, és nagy tempóval belerohant az olasz sportautóba. Valószínűleg másra figyelt, hiszen a felvételen úgy látszik, mintha egyáltalán nem fékezne az ütközés előtt.

Arról nincsenek információk, hogy megsérült-e valaki a fekete SUV-ben. A videóról nem lehet egyértelműen megmondani, de a hobbiterepjáró valószínűleg egy Geely Xingyue L lehetett, és a vészfék-asszisztenese nem volt a helyzet a magaslatán - már amennyiben volt benne. A felvétel eredetileg a kínai közösségi oldalra, a Weibóra került fel, és a Carscoops szúrta ki.

Forrás: Weibo / Carscoops / Robert Gross - Youtube