Kitört egy autó kereke az M7-esen, szalagkorlátnak csapódott egy másik az M2-esen

2023.11.05. 11:28

A Katasztófavédelem több balesetről is hírt ad vasárnap reggel:

- Szalagkorlátnak ütközött egy gépkocsi az  M7-es autópálya  30-as kilométerszelvényénél, Martonvásár térségében, a Balaton felé vezető irányban. Az érdi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet. A forgalmi akadályt okozó balesethez a társhatóságok is kiérkeztek.

-  Szalagkorlátnak ütközött, majd a középső sávban állt meg egy gépkocsi az  M7-es autópálya  26-os kilométerszelvényénél, Tárnok térségében, a Budapest felé vezető oldalon. A baleset következtében kitört a jármű kereke. Az érdi hivatásos tűzoltó áramtalanították a forgalmi akadályt okozó autót.

- Szalagkorlátnak hajtott, majd azon fennakadt egy gépkocsi az M2-es autóút 25-ös kilométerszelvényénél, Dunakeszi térségében, a város felé vezető irányban. A forgalmi akadályt okozó járműben csak a vezetője utazott. A fővárosi hivatásos tűzoltók megkezdték a műszaki mentési munkálatokat. 

- Tetejével az árokba borult egy gépkocsi a 37-es főút 31-es kilométerszelvényénél, Mezőzombor térségében. A járműben csak a vezetője utazott, akit a szerencsi hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt kiemeltek. Az egység a helyszínelést követően áramtalanítja a bajba került autót. A hatósági beavatkozás idejére félpályán lezárták az érintett útszakaszt.

A címlapkép illusztráció - Fotó: Alexandra Wey/MTI