5 kilométeres a torlódás az M1-es autópályán

2023.11.12. 11:36 Módosítva: 2023.11.12. 17:40

Az utinform.hu a közúti közlekedés biztonságát, folyamatosságát befolyásoló eseményekről számolt be:

Az M1-es autópályán Hegyeshalom irányába a 123-as km-nél, Győr elkerülő szakaszán egy kamion műszaki mentését végzik. A külső és a leálló sávot lezárták, közel 5 km-es a torlódás. Aki teheti a város felé kerüljön!

A 8-as főúton a 147-es km-nél, Vasvár átkelési szakaszán egy személygépkocsi szalagkorlátnak ütközött. A fél útpályát lezárták.

A 44-es főúton Nyárlőrinc térségében, a 17-es km-nél két gépkocsi ütközött össze. Félpályás lezárás mellett helyszínelnek.

Az M1-es autópályán, Győr térségében a 113-as és a 125-ös km között, tart még a burkolatfelújítás. Emiatt Hegyeshalom felé, a külső és a leálló sáv járható, míg Budapest felé a belső sávon, illetve az ellenkező oldal belső sávján halad a forgalom.

Az M3-as autópályán a Heves/Nagyfüged csomópont és a Kál/Erdőtelek csomópont között burkolatfelújítási munkák folynak. A 101-es és a 90-es km között, a főváros felé tartó oldalon a leálló sáv és az ellenkező oldal belső sávja járható, Vásárosnamény felé pedig, a külső és a leálló sávon halad a fogalom.

A Duna magyar-szlovák szakaszán, Neszmély és Dunaradvány között, műszaki hiba miatt bizonytalan ideig nem jár a komp!

Forrás: utinform.hu