Megdicsérték az S2000-esét, pár másodperccel később összetörte

2023.12.13. 13:10

Igazán szerencsétlen esetet vett videóra egy autós, aki nem akart mást, csak megsüvegelni egy ritka Honda S2000-est. Azt azonban ő se látta jönni, hogy a sárga Honda pár másodperccel később a fák között köt ki.

A videót készítő srác felmutatja a hüvelykujját, dob egy lájkot az elhaladó S2000-nek, mire a következő pillanatban a Honda sofőrje gázt ad. Az egyenes, de nedves autópályán rögtön keresztbe is áll a sárga roadster, a sofőr pedig nem már tudja összeszedni.

@marlie.honodel REPOSTING SINCE MY CREDITS TO MY VIDEO ARENT BEING POSTING !!!! #s2k #s2kcrash #s2000 #crash #yellows2000 #wetroads #carcrashed #s2kcrash ♬ original sound - mar🫶🏼

Szerencsétlen S2000 tehetetlenül sodródik a vízen egészen addig, amíg az útmenti fák meg nem állítják. A balesetben az autó egész hátulja teljesen összegyűrődött, és nem tűnik javíthatónak a sérülés, hiszen minden fontosabb elem megsérült.

Forrás: marlie.honodel - Tiktok
Forrás: marlie.honodel - Tiktok

A videóból nem derül ki, hogy konkrétan mi okozhatta a bajt, de jó eséllyel a gumiknál keresendő a probléma. Sajnos, ha meg is van az ok, a tulajt valószínűleg az se vigasztalja. Fájdalmas az ilyesmi, hiszen az S2000 egy igen ritka és kívánatos autó, amit nem véletlenül kezdtek videózni.

Forrás: marlie.honodel - Tiktok