Bicikliúton, majd a töltésen lemászva kerülte a dugót egy terepjárós Győrben

2023.12.20. 13:07

Győrben elég tisztességesen bedugult egy útszakasz, amit látszólag nem mindenki tolerált megfelelően. Volt egy autós, aki alternatív útvonalat keresett magának, és mindenen átvágva kerülte az álló kocsisort. Ehhez persze a megfelelő autóban ült.

Egy dugóban álló autós fedélzeti kamerája vette fel az esetet, ahogy egyszer csak jobbról beúszik a képbe egy terepjáró. A szerencsére üres bicikliúton halad a sor mellett, ami nem volt sokáig tartható. A felvételt készítő autó tulaja szerint van egy kis híd a bicikliúton, amin nem fért volna át a terepjáró.

Ezt annak sofőrje is észlelte, így ismét alternatív útvonalat választott. Valószínűleg rákapcsolt minden terepezést segítő mechanikus vagy elektronikus rendszert és elindult egyenesen le a töltés szélén. Az autó a felvétel szerint elég meredek szögben hajtott le, de később megint felbukkan távolabb, tehát sikerült a manőver. A terepjárós mutatványa etikai és jogszabályok tekintetében nem biztos, hogy megállja a helyét, ám mindenképpen látványosra sikeredett és ügyesen levezényelte.