Ezúttal egy BMW-s idióta okozhatott volna komolyabb balesetet az Árpád hídon

2024.01.03. 11:51

Az Árpád hídon történt tragikus baleset bár egy szörnyű intő példa volt, mégis van, aki ennek ellenére is durva tempóban közlekedik azon a környéken.

Most egy 5-ös BMW-t vett fel egy szabályosan haladó autós fedélzeti kamerája: úgy száguldott el mellette, mintha utóbbi állna.

Forrás: BP-i autósok
Forrás: BP-i autósok

A videón az látszik, hogy az Árpád hídról Pest irányába haladva érkezik tempósan a BMW. Nem múlt sokon a baleset. A felvételt készítő autós szerint ugyanis a gyorshajtó még úgy is kényelmetlenül közel húzott el mellette, hogy addigra ő már kicsit a sávja széle felé húzódott.

A szabályosan haladó autó sofőrje szerint a gyorshajtó egy nagy fékezés után a Váci út felé vette az irányt. Szerencsére ezúttal nem végződött rosszul a felelőtlenség.

Forrás: BP-i autósok
Forrás: BP-i autósok

A videó azonban itt nem ért véget, egy másik jelenettel folytatódik, ami már Szolnokon, a 4-es főúton játszódik. Ott épp egy fogalmatlan hülye sorol be a gyorsítósávból az útra úgy, hogy az úton szabályosan érkező autós majdnem bele is rohant. Ez egy teljesen másfajta probléma, de a gyorshajtáshoz hasonlóan az ilyesmiből is lehet súlyos baleset.

Forrás: BP-i autósok