Parkoló autónak, majd busznak csapódott egy suzukis

2024.01.11. 06:15

Különös esetet rögzített egy fedélzeti kamera nemrég Budapesten az Orbánhegyi úton. Egy suzukis egyszer csak sodródni kezdett, majd némi ijesztő közjáték után az oldalára borult.

A felvétel korai részén is látni, hogy néha kicsit bizonytalanul a felezővonalon halad egy Suzuki WagonR+. Egy ponton viszont nem fogja meg a sodródást és autójával felugrat a magas útpadkára. Ezen megpattanva már elkezd korrigálni, de pont eltalált egy parkoló Suzuki Ignist.

Innen visszapattanva kétkerékre állt és elkapta a szembe sávban szabályosan közlekedő buszt. Szerencsére abban nem okozott komoly károkat, így valószínűleg az utasoknak sem lett komolyabb baja. A videót készítő autós elmondta, hogy a Suzuki sofőrje szimpla karcolásokkal kiszállt a felborult autóból, neki sem lett komolyabb baja.

A baleset során jobb oldalon a járdán tartózkodott éppen két gyalogos, akikre a sodródó autós majdnem rátolta a parkoló Ignist, de végül ők is el tudtak lépni előle. Így összességében akármennyire is ijesztően nézett ki a baleset, végül nem volt komoly sérültje. A felvételt az autós még a helyszínen átadta a rendőrségnek.